top of page
Escultura en joieria

La jove artista andorrana va començar la seva carrera artística especialitzant-se en l'escultura de ferro, un material que li encanta modelar, una tècnica que ha demostrat dominar de manera sorprenent. De forma més esporàdica, també treballa amb fusta, tot i que declara tenir una clara preferència pels metalls.

El seu àmbit artístic s'amplia quan decideix reduir les seves escultures a miniatures que transforma en peces de joieria. Mitjançant aquesta adaptació a la forma de joieria, l'escultura es transporta a l'escala del cos humà. Amb aquest objectiu, opta per metalls nobles com la plata (el seu preferit), l'or o el bronze, combinats amb materials innovadors com el corall i l'acer.

Ocasionalment, també fa ús del color, donant un toc distès a les peces.

El tractament final que aplica als acabats metàl·lics es treballa a mà amb el màxim detall fins que aconsegueix reinterpretar les seves escultures a una escala més petita. Per aconseguir-ho, es fa la següent pregunta: "Com em posaria aquesta escultura?" D'aquesta manera, un objecte inicialment creat per ser contemplat (l'escultura) es transforma en un objecte participatiu (la peça de joieria). El cos acull l'escultura a través de la seva adaptació com a joia que, finalment, pot ser portada.

Les línies escultòriques de les seves creacions no responen a cap tendència específica, sinó que neixen amb una vocació atemporal, sense renunciar, per això, a una estètica clarament contemporània

bottom of page